• 图5
  • 图4
  • 图2
  • 图3
2Y3RFXP` {% YFMD] @ IES $ TYB

Ningbo Beilun Yongxu plastike Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd, u themelua në tetor të vitit 2010, që nga themelimi i saj ka qenë tetë vjet përvojë teknologjinë e prodhimit. Ne kryesisht përfshijnë: shkrimi zyra, shkrimi studentëve, paketimin dhuratë, fletë materiale PP, materialet e paketimit. Kultura zyra, arsimi dhe produkteve të tjera të specializuara në prodhimin dhe përpunimin e kompani private me përgjegjësi të kufizuar. Kompania me seli në rrethin e Beilun e Ningbo, industrisë Ningbo Beilun YONGXU plastike dhe të tregtisë., Ltd ka integritetin. sistemit të menaxhimit të cilësisë shkencore. Ningbo Beilun Yongxu Plastikë Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd të integritetit, forcën dhe cilësinë e produktit është njohur nga industria. Mirë se vini miq nga të gjitha sferat e jetës për të vizituar Ningbo Beilun YONGXU Plastikë Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd

Udhëzime dhe negociata të biznesit.

Shiko te gjitha